DMCA

Această pagină lucidby.net este protejată de Legea Drepturilor de Autor a Mileniului Digital (DMCA).

Dragi vizitatori ai site-ului lucidby.net. Vă rugăm să studiați cu atenție prevederile Declarației de Exonerare de Răspundere pentru a preveni precedentele legale și alte situații asociate utilizării materialelor acestui resursă, inclusiv a celor protejate prin drepturi de autor. Vă îndemnăm să respectați drepturile celorlalți, inclusiv drepturile lor de proprietate intelectuală, fie că este vorba despre un articol, imagine, fișier audio sau program. Amintiți-vă că încălcarea drepturilor de autor implică răspundere legală cu toate măsurile preventive care decurg:

  1. Informațiile plasate pe paginile principale și secundare ale lucidby.net (ulterior resursa web) sunt disponibile gratuit pentru cunoștința completă a participanților cu privire la subiectele care pot fi deosebit de interesante pentru ei.
  2. Orice informație este publicată în formatul său original, fără garanții privind relevanța, completitudinea, acuratețea sau corectitudinea, și fără alte garanții exprese sau implicite. Accesul la resursa web, precum și utilizarea conținutului său, se face la discreția și riscul propriu.
  3. Echipa administrativă a portalului (directorii resursei web, oficialii, fondatorii principali, angajații, administratorii, reprezentanții echipei de moderare și alți reprezentanți) depune eforturi pentru a furniza utilizatorilor informații corecte și relevante, în timp ce probabilitatea inexactităților există.
  4. Portalul lucidby.net este un proiect cu conținut complet accesibil pentru toți participanții. Arhitectura site-ului permite oricui are acces la Internet să împărtășească conținutul său, prin urmare, site-ul și conținutul său sunt furnizate fără restricții, pe baza principiului „așa cum este”, fără a face acorduri între participanții acestui site, Administrație, proprietarii serverelor pe care se bazează site-ul sau oricare altcineva, în orice mod asociat sau indirect cu acest site sau cu site-uri care pot fi motivul pentru depunerea oricăror plângeri.
  5. Orice software este salvat de utilizatorii lucidby.net pe propriul risc. Un vizitator al site-ului, care descarcă aplicații de pe resursa web lucidby.net, este de acord că instalarea și utilizarea completă a aplicațiilor pot necesita plata unei anumite sume. Utilizatorii sunt informați că fișierele pot fi plasate și de alți utilizatori, a căror acțiuni sunt moderate de echipa de administrare lucidby.net.
  6. Structura administrativă nu furnizează niciun fel de promisiune sau garanție cu privire la site și conținutul său, inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește relevanța, corectitudinea, accesibilitatea, acuratețea, completitudinea sau consistența cu orice scopuri specifice ale site-ului și conținutului, în relație cu faptul că la navigarea pe portal nu vor apărea probleme, va fi sigur și neîntreruptă, că Grupul de Administratori va remedia defecțiunile numite, sau că nu există programe troiene și viruși pe site, și de asemenea, că Napo nenie și site-ul nu încalcă drepturile terților nu sunt specificate.
  7. Unele legături de pe site-ul lucidby.net duc către resurse terțe. Aceste legături sunt plasate pe acest proiect Internet pentru orientare ușoară și prezența lor nu înseamnă că Grupul Administrativ al acestui portal încurajează sau evaluează în general conținutul resurselor web terțe. În plus, Administrația site-ului specificat nu este responsabilă pentru conținutul resurselor străine și disponibilitatea acestora. Scrisul se referă la orice legături, unități