Exonerare de Responsabilitate

Dacă aveți nevoie de mai multe informații sau aveți întrebări despre declinarea răspunderii site-ului nostru, vă rugăm să nu ezitați să contactați-ne

Toate informațiile de pe acest site web – lucidby.net – sunt publicate cu bună-credință și numai în scop de informare generală. lucidby.net nu oferă nicio garanție cu privire la caracterul complet, fiabilitatea și acuratețea acestor informații. Orice acțiune pe care o luați asupra informațiilor pe care le găsiți pe acest site web lucidby.net , este strict pe propriul dumneavoastră risc. lucidby.net nu va fi responsabil pentru nicio pierdere și/sau daune în legătură cu utilizarea site-ului nostru web. De pe site-ul nostru, puteți vizita alte site-uri web prin link-urile către astfel de site-uri externe. În timp ce ne propunem să oferim numai link-uri de calitate către site-uri web utile și etice, nu avem nici un control asupra conținutului acestor site-uri. Aceste link-uri către alte site-uri web nu implică o recomandare pentru tot conținutul găsit pe aceste site-uri. Proprietarii site-ului și conținutul pot fi modificate fără notificare prealabilă și pot apărea înainte ca noi să avem posibilitatea de a elimina un link care ar fi putut să fi mers „prost”. De asemenea, rețineți că atunci când părăsiți site-ul nostru web, alte site-uri pot avea politici de confidențialitate diferite, peste controlul nostru. Asigurați-vă că verificați Politicile de confidențialitate ale acestor site-uri, precum și „Termenii și condițiile” acestora înainte de a încărca orice informație.

Consimțământ

Pentru a utiliza site-ul nostru web, sunteți de acord cu declinarea răspunderii noastre și sunteți de acord cu termenii acestuia.

Actualizare

În cazul în care actualizăm, aducem modificări acestui document, aceste modificări vor fi publicate vizibil aici